Капките Хепавитал ползвам при стеатоза

Стеатоза на черния дроб е неприятно състояние, което изисква повече дисциплина и правилно отношение, отколкото лекарства или болнично лечение

steatoza

Аз имам стеатоза на черния дроб, която се опитвам да оправя от много време насам. Успявам сега, когато намерих добър специалист, който да ме светне по някои подробности, относно това заболяване.

Много е важно да се знае, че омазняването на черния дроб, или така наречената стеатоза може да се лекува и с обикновена диета, стига да е назначена правилно и от когото трябва.

А ако се съчетаят диетата с прочистването с капките Хепавитал, то тогава вече нещата съвсем се оправят. Аз направих точно така, и мога да се похваля само с добри резултати.

Иначе, самото омазняване не е нещо, с която човек да не може да се справи. И поради тази причина е нужно просто малко търпение и добра воля. Аз мога да се похваля с добри резултати, поне що се отнася за изследванията едва след втората опаковка от капките Хепавитал.

Ползвам ги и ще продължа да ги ползвам, пък да видим. Може да не ви изглежда сериозно заболяването стеатоза, но си изисква грижи, и отношение. Необходимо е да се ходи редовно на лекар, за да се хване заболяването навереме, когато е много по-лесно да се лекува.

Пламен Попов от София

Author: Mari

Share This Post On