Стеатоза: заболяването, което победих с капките Хепавитал

Стеатоза е заболяване, което се проявява късно – тогава, когато вече има значително омазняване на черния дроб и връщането към нормално положение е трудно

steatoza

Стеатоза: заболяването, което победих с капките Хепавитал

Стеатоза е омазняване на черния дроб. Това е заболяване, което се характеризира с не особено здравословни, мазни отлагания в черния дроб. Не мога да ви го обясня по-подробно. А и то няма смисъл – в сайт има достатъчно информация.

Аз моята стеатоза започнах да я лекувам преди три години. И едва сега, след като направих прочистване с капките Хепавитал, успях да я излекувам. Или по-скоро – да намаля омазняването до някакви безопасни нива.

Капките Хепавитал ги взимам от няколко месеца. Вече имам едно прочистване, цяло, от това, което е три месеца. Резултатите са ми най-добри сега, след като направих детокса с Хепавитала. Искам също така да кажа, че жена ми също взима капките Хепавитал, профилактично и за да отслабне.

Тя видя колко много се промених аз след трите месеца и реши да направи същото, като мен, нищо че няма стеатоза.

Освен това искам да кажа, че капките Хепавитал не са само за болни хора, както разбирате от примера с жена ми. И най-добре се разбира действието им след като минат поне два месеца от употребата им. Веднага не става тази работа – това са билки, все пак.

Максим Дулов от София на 46 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On