Здравословното хранене и капките Хепавитал ме спасиха от стеатоза

 

Аз имах много тежка стеатоза. Преди три години състоянието ми беше направо тежко, що се касае здравето на черния дроб. Затова правя прочистване с Хепавитал

стеатоза

Здравословното хранене и капките Хепавитал ме спасиха от стеатоза

Стеатоза се нарича още и омазняване на черния дроб. Това състояние се характеризира с мазни депа вътре в черния дроб, с лоша работа на жлъчката, както и с известно увеличение на черния дроб. Поне при мен имаше съчетание от тези три проблема.

преди три години бях много зле. Дотогава бях и много немарлива по отношение на здравето си. Ето защо аз реших да взем а мерки. Не че изведнъж съм станала много изпълнителна – не. Просто трябваше да започна терапия, за да се оправи здравето ми и за да мога да живея поне още някоя и друга година повече.

Аз имам стеатоза. Сега съм по-добре. Ползвам капките Хепавитал и правя редовно водни дни – дни, през които само пия вода и нищо не ям.

Защо трябва да се прави прочистване на черния дроб?

Повечето токсини или отрови, достигнат кръвта ни, когато като ги поглъщаме или вдишваме. Други минават през нашата кожа , докато трети са освободени от умиращите клетки или нахлуването на бактерии. Много от тези токсини преминават през черния дроб – растителни отпадъци-пречистване на организма – където те са разбити и отстранени от кръвта , преди да могат да си вършат мръсната работа. Ето защо черния дроб трябва да се пречиства редовно – той е пречиствателната станция на организма, която ни пази от болести, като високо кръвно или сърдечни проблеми.

Започнете да пречиствате черния дроб с капките Хепавитал, за да си спестите неприятни болести, като стеатоза, като висок холестерол и още куп неприятни заболявания.

Калина Георгиева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On