Капките Хепавитал ме спасиха от усложнения след стеатоза

Аз допуснах да получа стеатоза на черния дроб, но капките Хепавитал ми помогнаха да я стопирам

steatoza

Капките Хепавитал ме спасиха от усложнения след стеатоза

Заболяването стеатоза е такова, че не може да бъде усетено веднага. Има случаи, като моя, когато дори няма излишни килограми, които да подскажат, че нещо не е наред с черния дроб.

Аз започнах прочистване с капките Хепавитал при вече установена стеатоза. Искам тук да вметна нещо много важно, за да се знае от повече хора – трите месеца на прочистване с капките Хепавитал са напълно достатъчни. Това е времето, през което човек може не само да се възстанови, но и да помогне на черния дроб да работи нормално.

При наличието на стеатоза, макар и несвързана с излишни килограми, най-добре е да се почне диета. Аз започнах диета в момента, в който започнах и прочистването. Диетата не е точно диета, а по-скоро спазване на някакъв елементарен режим, без доказано вредни храни, като газирани напитки, захар и така нататък. За периода, през който пазех този режим и взимах капките Хепавитал, аз успях да отслабна с 10 килограма, което се отрази много добре на фигурата ми.

Сега се чувствам значително по-добре. Имам желанието да продължа да правя сезонни прочиствания с капките Хепавитал, за да мога да затвърдя постигнатото до тук.

Кирил Йорданов от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On