Стеатозата си отива лесно с капките Хепавитал

Капките Хепавитал са най-доброто средство за лечение на стеатоза. Билковите капки много лесно се справят с почти всяка степен на омазняване

стеатозата

Стеатозата е опасно заболяване. Знам, че повечето от вас ще кажат, че това е просто омазняване, но не е толкова просто, колкото ви се струва. И не минава толкова лесно, колкото ни се иска.

Аз получих стеатозата след като пих едни не особено приятни хапчета. То не знам дали има приятни хапчета. Факт е, че химията колкото помага, толкова и вреди. Поради тази причина аз излекувах едно, но повредих друго. Затова направих прочистване с капките Хепавитал. Те изчистиха мазните натрупвания от моя черен дроб, и така направиха стеатозата не чак толкова голям проблем.

За мен капките Хепавитал се превърнаха в средство, което оттук нататък редовно ще ползвам. Макар вече положението със здравето на черния ми дроб да е по-добре, аз ще си правя поне две прочиствания в годината, защото така ще ми е по-спокойно. Освен да прочистват черния дроб, билковите капки Хепавитал имат и друго добро действие. Те правят червата по-редовни и така допринасят за незадържането на шлаки и паразити. Много приятно е усещането, след прочистването на червата – леко на стомаха, леко на краката… изобщо – леко навсякъде!

Лилия Велчева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On