Стройна и здрава само с капките Хепавитал

Вече съм стройна и здрава, защото ползвах три месеца капките Хепавитал за прочистване на черния дроб и жлъчката

стройна и здрава

Стройна и здрава само с капките Хепавитал

Само за три месеца аз отново станах стройна и здрава, защото направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. За това време успях да сваля онези 11 килограма, които ме правеха да изглеждам като топка за ръгби.

Аз напълнях не защото имам някакво заболяване, а защото бях мързелива и лакома. Със свалянето на първите 5-6 килограма нещата се промениха. Колкото повече олеквах, толкова повече се амбицирах и дисциплинирах. За мен вече не беше трудно да стоя далеч от хладилника.

Да бъда стройна и здрава беше нещо като фикс и идея за мен. То за кого ли не е. Оказа се, обаче, че всичко съм правила по грешен начин. Разбрах, че не мога да бъда слаба, преди да стана здрава. Не може тялото ми да слабее отвън, при положение, че отвътре съм затлъстяла. Сега разбрах какво означават всички онези приказки, че красотата идва отвътре навън. В интерес на истината, след прочистването на черния дроб, и кожата ми стана по-чиста. А преди бях все едно съм посипана с пепел от печката на баба ми.

Като цяло, мога да кажа, че е хубаво да съм стройна и здрава. Но още по-хубаво е това, че успях да намеря начин и средство, с което да поддържам здравето си. И това е всичко, което искам. Защото здравият човек е красив!

Йорданка Георгиева от Сливен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On