Сурова храна и 3-месечно прочистване с капките Хепавитал – супер резултат

За три месеца прочистване с капките Хепавитал, плюс диета със сурова храна, постигнах страхотни резултати и излекувах черния дроб

surova-hrana

Сурова храна и 3-месечно прочистване с капките Хепавитал – супер резултат

Сурова храна и прочистване на черния дроб с билковите капки Хепавитал ми помогнаха да постигна страхотни резултати. Това се отрази добре както на здравето на черния дроб, така и на фигурата ми.

Аз имам затлъстяване на черния дроб, което не е причинено от храна, а от лекарства. Тези лекарства са причина и да напълнея малко. Хубавото е, че спрях приема на хапчетата, вече не е необходимо да ги взимам. Но, за да бъде всичко както трябва, аз трябваше да направя прочистване на черния дроб.

Избрах капките Хепавитал, защото са билкови, натурални и имам много добър ефект върху здравето. Последното нямаше как да го знам предварително, но имах уверението на една приятелка, която ги беше ползвала.

За целта на моето прочистване аз направих следното. През трите месеца, през които взимах капките Хепавитал, аз реших три дни от седмицата да съм само на сурова храна. Не е толкова трудно, нито неприятно да се яде само сурова храна. Превърне ли се в навик, здравословното хранене е лесно.

В момента, след първото ми прочистване с капките Хепавитал, аз съм по-слаба с 22 килограма, които смъкнах за 4 месеца с този режим. Това се отрази и на черния ми дроб, който вече има по-малка степен на омазняване.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On