Свободни черва, чист черен дроб – чудесна работа, свършена от Хепавитал

Имам чист черен дроб и мога да се похваля с добре работещи черва, благодарение на капките Хепавитал. Тези билкови капки са невероятни!


Чист черен дроб това означава черен дроб без някакви мазни натрупвания. Когато започнах да правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, аз започнах и да спазвам лека вегетарианска диета. Какво ще рече това. Никакви кой знае колко сложни правила. Просто си хапвах само плодове и зеленчуци.

Почистване на тялото винаги трябва да се извърша с изобилие от пресни зеленчуци. Храненето със сурови зеленчуци е богато на фибри, които са като четка за стомашно-чревния тракт.

За ефективно почистване аз започнах да ям по-редовно зеле и червено зеле, цвекло, моркови, целина. Когато имаше репички и марули, ядях само салати. След това наблегнах на краставици, тиквички , чушки и др.

Необходимо условие тук е използването на тези продукти в суров вид. Може да са салати, може и самостоятелно. Аз понякога си правех и смути.

Много съм доволна от капките Хепавитал, защото в комбинация с диетата накараха всички шлаки, бактерии и излишъци на вода и какво ли още не, да се разкарат от моя организъм.

Ще продължа да ползвам капките Хепавитал с най-голямо удоволствие и с доказано доверие в тях.

Фанка Топалова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On