Трайно забравих за лекарствата след употребата на билки

Употребата на билки изисква търпение и баланс, и едва тогава дава добри резултати

билка

Аз бях много скептична, поне що се отнася за здравето към употребата на билки. Пробвала съм да отслабна, това ми беше най належащо. пробвала съм все с някакви измислени хапчета, някакви сиропи и какво ли още не. Няма резултат, никакъв. Даже от някои съм напълнявала още. И един момент реших, че няма да отслабвам. Реших, че ще си гледам здравето. Започнах с билки. Пиех редовно най-обикновени чайове като чай от мащерка. С течение на времето откривах, че се чувствам много по-добре, отколкото някога се бях чувствала. Сменях билките, но подбирах само такива, общоизвестни. И най-много пиех зелен чай. Забелязах, че колкото повече време минаваше, толкова по-добре ми ставаше. И тук става въпрос за един период от около 2-3 години, не месеци. Спрях кафето, махнах захарта, започнах да ям само такива прости и обикновени неща като варено месо със зеленчуци, да си правя постни супи – нещо, което преди ненавиждах. не спортувах, но за сметка на това ходех пеша на работа.

Така неусетно стигнах и до прочистването, както и до по-слабата фигура. Капките Хепавитал сложиха един великолепен отпечатък върху моето тяло в добрия смисъл на думата. Те изчистиха всичко останало от неразумния ми начин на живот и ми дадоха една по-голяма сигурност. Вече съм не само по-слаба, но и доста по-здрава.

Манова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On