Възпалението на черния дроб е тревожен симптом

До преди няколко месеца и аз, като много други, си мислех, че черния дроб може да се разболее само ако пия алкохол

 

възпаление на черен дроб

Оказа се, че не само съм мислила грешно, но съм имала и грешно отношение към този толкова важен органи, а и към цялото ми здраве изобщо. Защото, разболее ли се черния дроб, страдат всички органи, без изключение.

От няколко години работата ми е свързана с много стрес и натоварване. Постоянно съм в движение, постоянно съм на крак, срещам се с много хора, а работния ми ден продължава понякога повече от 8 часа. Ям набързо, храня се на крак през деня, а като се върна у дома вечер се тъпча пред компютъра или телевизора. Преди няколко месеца забелязах, че съм започнала да слабея доста. Отдавах го на откачения ритъм, който имах. Все пак отидох на лекар, защото започнах да се чувствам отмаляла, нямах сили, беше ми зле. В болницата ми откриха възпаление на черния дроб. В първия момент си помислих, че е хепатит. Слава Богу, не беше точно хепатит, но ми оставаше още съвсем малко. Прекарах известно време в болница и там научих за едни билкови капки, които са много подходящи за хора с моето заболяване. Става въпрос за капките Хепавитал. Това е билков продукт, който аз приемам вече втори месец и от който съм изключително доволна. Мога да кажа, че капките за прочистване на черен дроб фиксираха здравето ми, дадоха ми сила и ме накараха сериозно да се замисля за здравето си и за начина, по който се отнасям към него.

Сега съм добре, здрава съм, пак работя, но вече имам едно на ум, че работата не е всичко и отделям повече време, за да се грижа за тялото си и най-вече за здравето на черния дроб.

Стоянка Димитрова от София

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

 

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

 

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

 

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

 

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

 

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

 

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

 

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

 

Author: Mari

Share This Post On