Виждам си краката, след прочистване с капките Хепавитал

Прочистване с капките Хепавитал ми даде свободата да почувствам лекота и здраве отново. Знам, че може да звучи лудо, но съм като преродена

прочистване с капките Хепавитал

Виждам си краката, след прочистване с капките Хепавитал

Прочистване с капките Хепавитал започнах да правя преди няколко месеца. Може и година да е минала – не знам. До този момент съм употребива 5 опаковки от капките. Аз си ги взимам с отстъпката, и се чувствам много добре. Да, употребявам ги по една моя си схема, но това е наложено от обстоятелства, които нямат нищо общо с указанието на капките. Аз знам, че за мен така е добре, а и е видно, че е добре.

Аз толкова слаба не съм била скоро – честна дума. Не че съм се превърнала в някаква фиданка, но за моите 100 кила, да съм сега 78 си е постижение, макар и да не се случи много бързо.

Но, аз предпочитам бавни, но сигурни резултати, отколкото бързо сваляне и после мигновено качване. А и при прочистване с капките Хепавитал полезното и хубавото е, че не е въпрос само на отслабване, а и на общо подобрение на здравето.

То бременните имат една такава шега, че вече си виждат корема. Същото се отнася и за дебелите хора, в момента, в който се освободят от тлъстинките. А аз, освен тлъстинки, имах и огромно издут корем, който сега го няма, благодарение на капките Хепавитал.

Николинка Германова от Хасково

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On