Водата защитава и подмладява

Водата отмива всичко лошо и мръсно от душата и тялото на човека

voda Минералните извори могат да бъдат както студени, така и горещи. Потапяйки се в дупката в леда, където температурата на водата е под пет градуса над нулата, човешкият организъм първо замира, за секунда сякаш спират всички процеси, а след това рязко се впуска в работа с още по-голяма сила и напор. В историческите справки откриваме информация как семейства, които дълго време са бездетни, след потапянето в такива извори постигат желания резултат.

Много полезно за човешкия организъм е измиването с роса. Росата е богата на различни микроелементи и има уникална структура на водните кристали. Тя може да промени вътрешната структура на човешкия организъм, да му дари сили и младост. Когато се измие с роса, човек се ободрява и открива у себе си сили за нови дела. Разхождайки се боси по росата, хората се закаляват и укрепват имунитета си.

Според специалистите, ако човек няма възможност да посещава термални извори и да използва росата върху листата и тревата в местността, където живее, то ще му свърши работа и обикновената вода от крана. За да промените структурата й, достатъчно е просто да я замразите, а след това да размразите получения лед. Ако преди замразяването във водата се добавят етерични масла, отвари, други полезни вещества, ще се получи чудодеен подмладяващ еликсир за кожата.

Ако във водата се сложи сребърно украшение, а след това с нея се измие дълго незарастваща рана, тя ще заздравее за броени дни. Много полезна е и водата, заредена с енергията на полускъпоценни камъни. Тя се структурира в съответствие с веществото, потопено в нея, приемайки всичките му лечебни свойства. Така няма нужда да прибягвате до новостите в медицината, за да се сдобиете с младост и здраве – достатъчно е просто да се, върнете към първозданната природа, която да ви вдъхнови и подмлади…

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On