Защо трябва да запазите вашия черен дроб в добра форма?

Вашият черен дроб е ключов играч в храносмилателната система и в поддържането доброто здраве на организма

За здравето не са нужни специални, а редовни грижи

За здравето не са нужни специални, а редовни грижи

Всичко, което ядете или пиете, включително и лекарства, преминава през черния дроб.

Черният дроб е важен орган, и колкото и да го игнорираме понякога, ние не можем да живеем без него. Това е един орган, който трудно може да бъде увреден, защото е в състояние да поеме голямо натоварване, но и той има своя лимит.

След кожата, черният дроб е вторият най-голям орган в тялото. Той е с размерите на топка за баскетбол и е намира под долната част на гръдния кош от дясната страна. Черният дроб всъщност е един голям филтър. През него минава всичко – наркотици и алкохол от кръвта, лекарства, никотин, регулира хормоните и нивата на кръвната захар. Освен че филтрира разни вредни вещества, черния дроб произвежда други полезни вещества, които са необходими за добрата работа на другите органи като жлъчка, сърце и панкреас.

Няма нищо сложно за запазване здравето на вашия черен дроб в добра форма. Всичко зависи от вашия начин на живот.

Колкото повече избягвате да ядете вредни храни, да пиете алкохол и подсладени газирани напитки, да не прекалявате с мазното и да спортувате повече, колкото по-често прекарвате навън и предпочитате зеленчуците и плодовете пред месото, толкова по-добре ще работи вашия черен дроб. Запомнете! Колкото повече грижи полагате за вашия черен дроб, толкова по-здрав ще бъде целия ви организъм.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On