Здравословният начин на живот е въпрос на личен избор

Искам да споделя моето мнение за здравословния начин на живот

свободни радикали Всяка сутрин, като си отворя фейсбука, ме заливат снимки на хора с плочки, които се тъпчат с мюсли, различни рецепти за това как да си направим нутри бомби, в които само баба ми я няма вътре. Не я разбирам тази масова психоза, не вдявам и защо трябва да се парадира с това, че водиш определен начин на живот.

В рейсовете се обсъждат видове зехтини, по кафетата нов вид коремни преси. По щандовете със сладки в хипермаркетите преминават транзитно хора, пъхат набързо нещо в количката си и бягат, за да не бъдат заловени на местопрестъплението. И аз водя здравословен начин на живот, мога ли да бъда част от вашата секта? Дори се появиха хора по телевизията, които продават здраве?! Здравето и начина на живот са личен избор, а не хипноза. Купих си Хепавитал, исках да подобря работата на черния си дроб, но не обикалям центъра да спирам хората за да им споделям колко добре се чувствам с тези капки.

Здравословният начин на живот е избор, който трябва да се направи навреме. Не са необходими моди и реклами, за да осъзнаем, че живота ни е ценен. Но като всичко и това ще премине, след това може да дойде на мода да си дебел. Хора, живейте както вие прецените за добре.

Гергана Колева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On