Зеленчуковите сокове защитават черния дроб

За здравето на черния дроб е добре редовно да употребявате прясно изцeдени скокове

sokowe

Зеленчуковите сокове защитават черния дроб

Предлагаме ви малко информация за ползите от плодовите и зеленчуковите сокове за здравето на черния дроб.

Сок от боровинки

Сокът от пресни боровинки помага при възпаления на пикочополовите пътища и бъбреците и при чревни инфекции. Полезен е за болни от гастрит – подобрява микрофлората на червата. Помага при диабет, подобрява зрението и спасява при алергии. Влияе благоприятно на кожата и съдовете. Подобрява зрението.

Сок от ябълки

Извежда всички шлаки, токсини и свободни радикали и помага при сваляне на теглото, тъй като съдържа малко калории, но много желязо.

Способства за бързо възстановяване на силите при големи физически натоварвания. Увеличава съпротивляемостта на организма към простуди и вируси. Подобрява работата на белите дробове, черния дроб и сърцето. Помага в лечението на пикочния мехур и при разграждането на камъните в бъбреците. Препятства развитието на атеросклероза.

Сок от зелени зеленчуци

Тези фрешове извеждат от организма всички токсини и излишната течност, а главното – защитават черния дроб.

Сокът от целина включва витамини от група В, каротин и манган. Сокът от пресен копър има повече витамини от всички останали билки. Краставиченият фреш снижава холестерина в кръвта. Сокът от киселец помага при възпалителни процеси. Всички тези сокове се препоръчват преди антицелулитен или лечебен масаж.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On