С капките Хепавитал прочистих черния си дроб, след злоупотреба с лекарства

Не знам дали може да се нарече злоупотреба с лекарства факта, че дълго време взимах антибиотици

antibiotici
Миналата година по това време се разболях от бронхит. Кашлях, кашлях и не можех да се спра. Изписаха ми антибиотици, след като бях опитала всичко, което се знае като бабин лек. Е, може и да не е било всичко, но поне за около месец и нещо, даже два месеца, аз спазвах две рецепти, за които се знае, че са много изпитани при бронхит. Не ми помогна.

Тогава джипито реши да ми изпише друг антибиотик. След време трябваше да пия трети антибиотик, който в крайна сметка сложи край на моето кашляне. Това беше една половин година, през която аз бях почти през цялото време болна, или пиех някакви лекарства.

Може да е било лекарска грешка – не знам. Факт е, че този бронхит много дълго време нито минаваше, нито се влошаваше. И онова, което се случи след тази непредубедена злоупотреба с лекарства беше именно влошената работа на черния ми дроб.

Затова си наложих да започна прочистване на черния дроб. Капките Хепавитал се справиха много добре с това положение.

Сега съм добре вече. Старая се да спазвам някаква диета, не пия никакви лекарства и започвам ново прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Ива Колева Прокопиева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On